MER INFORMATION

SKUET22
BrandEasytape
Længd4.5 m.

Easytape LS, 1,25cm x 4,5 m, Röd (4).

103,20 kr

Priset är exkl. moms. (Inkl moms: 129,00 kr)
På lager

Easytape LS, 1,25cm x 4,5 m, i Röd (4). EasyTape i röd är en av de mest använda färgerna ibland de elastiska tejperna. Köp EasyTape och förstå själv varför våra kunder kommer om och om igen.

Beskrivning

Easy Tape® kan användas till smärt behandling eftersom det hjälper till att lindra kropps belastning.Varje bit tejp kan bara användas en gång.

Rengör ytan du vill tejpa – justera bandet till det område som skall behandlas.Sätt bandet och tryck lätt på området.Montera bandet i den riktning som känns mest bekväm.

Vill du användaEasyTape på mer komplexa kroppsdelar eller skador måste det utföras av en specialist / professionell (terapeut / läkare). Vid behandling av svår smärta – kontakta en läkare före förlust behandling.Om EasyTape ska användas under lång tid – kontakta en läkare.
Tejpen får inte användas på obehandlade sår.

Använd inte EasyTape om huden är mycket känslig.
Vid allergisk reaktion ska tejpen avlägsnas omedelbart.
Easytape® Terapi tejp är elastisk och drar ihop sig så snart den appliceras på huden.Detta orsakar en undertryckning (smärtlindring och lymfatisk dränering), myofascial kontroll (förbättrad ledhantering) och ökad stabilitet.Den förbättrar blodtillförseln och vävnadens vätsketransport (dränering) och leder därför till en snabbare återhämtning.
Mått: 1,25 cm x 4,5m
Färg: Röd
• Finns i 12 färger
• Kan sträckas upp till 150%, vilket kommer nära hudens egna elasticitet.
• Mäter 1,25 cm x 4,5 meter.
• Innehåller ett hypoallergiskt lim som svarar mot värme och fäster därför bättre på huden.
• Är fuktig, så att bada, simma eller svettas är möjligt.
• Lim håller i 2 dagar på händer och fötter.
•Lim håller i 3 dagar på resten av kroppen.