MER INFORMATION

SKUNC25658

Progress Armbågs Skena med Gångjärn, Medium/Stor.

4 124,00 kr

Priset är exkl. moms. (Inkl moms: 5 155,00 kr)
Leverans inom 7-10 vardagar - Les mer

Progress Armbågs Skena med Gångjärn, Medium/Stor.

Progress Armbågs Skena med Gångjärn, Medium/Stor.

Progress Armbågs Skena är skräddarsydd för ditt behov, de är idealiska för personer med nedsatt kraft, kontrakter, mild till måttlig tonus eller spasticitet.
Denna innovativa design kombinerar en lättviktig metallskena med kompakt skumplastning för en lätt, en mjuk skena som stöder lika bra som en plastskena,
Skenan kan anpassas enkelt genom en enkel justering för hand där inga verktyg är nödvändiga. Kan ställas in från 0 ° till 140 ° med 30 ° intervall. Använd den medföljande insexnyckel för att justera de två gångjärnsskruvarna och placera i önskad vinkel, antingen i flexion eller förlängning. Skenans längd kan ändras genom att lossa skruvarna på sidan och dra åt dem igen efter korrigering. Kan omvandlas till en dynamisk skena när du monterar elastik eller Theraband med kardborreband från underarmsstödet till överarmstöd. Gångjärnet är täckt med skyddande material för optimal komfort. Stoppare har D-ringspännen och kardborrehögtalare. snabb installation / anpassning. Passar både höger och vänster arm.

Hitta storleken genom att mäta omkretsen i mitten av överarmen.
NC25657 Liten / Medium 20 till 28cm
NC25658 Medium Large 28 till 36cm