MER INFORMATION

SKU5710RL
BrandPromanu

PROmanu 3-dels handledsskydd, Höger, Stor.

335,20 kr

Priset är exkl. moms. (Inkl moms: 419,00 kr)
Leverans inom 7-10 vardagar - Les mer
Till privatpersoner erbjuder vi i samarbete med Klarna fakturabetalning, delbetalning, kontokortbetalning samt direktbetalning.

PROmanu 3-dels handledsskydd, Höger, Stor.

PROmanu 3-dels handledsskydd, Höger, Stor.

Färg: Beige
Tanken med "omvänd stängning" är att du kan stänga kardborrbandet runt din hand. Justera sedan positionen med mindre rörelser. När förbandet skall tas av kan fler fingrar ta tag i kardborrbanden och öppna samtidigt. dvs mindre belastning på de små lederna.
• Stabiliserar handleden i funktionsläge.
• Stabilt handledbandage.
• Stabiliserar handleder vid högre belastningar.
• Klädseln går upp över underarmen.
• Hudvänligt material.
• Stretchbart i en riktning.
• Optimal anpassning till handens olika konturer och benutsprång.
• Alla PROmanu-skenor - oavsett material - kan tvättas i en tvättmaskin vid 30 °.
Material: Ventopren är en neoprenprodukt som är perforerad för att uppnå optimal luftcirkulation för huden. Materialet är lämpligt för användning i fuktiga miljöer, eftersom det torkar mycket snabbt. Kan också användas om användaren tränar i vatten.
Indikation: Gikt, handledsmärta, handledbrott, tennisarm / golfarmbåge, förlamning, tendinit i handleden.
De angivna indikationerna för användning är endast förslag. En professionell bedömning av en läkare, terapeut eller sjukgymnast är nödvändigt vid tvivel. Dessutom kan professionell rådgivning och hjälp behövas för anpassning av passform.
Om förbandet inte passar korrekt kommer det optimala resulatatet inte att uppnås. En felaktig passform kan orsaka problem i form av smärta.
Alla skenor - oavsett material - kan tvättas i tvättmaskinen vid 30 °. Innan du tvättar, ta bort eventuell stabiliserandematerial och stäng alla kardborrband. Det är lämpligt att använda en tvättväska.

Handledskydd, PROmanu Vento, Handledsbandage, handledsförband, stabilitetshjälpmedel, Ventopren, Hudvänligt Handledskydd