Olecranon Foder, Till Tonåring/Vuxen.

Olecranon Foder, Till Tonåring/Vuxen.
Olecranon Foder, Till Tonåring/Vuxen.

289,00 kr

Tillfälligt slut

från 89,75 kr

Produkterna skickas inom 10 dagar

Beskrivning

Extra dyna för foder av Progress Armbågsskena.
Använd Olecranon dynan ihop med PROGRESS ™ armbågs skena.Olecranon dynan är tillverkad av mjukt skum och kompatibel som foder då det häftas fast i skenan.Progress skenan främjar gradvis förbättring av armbågsmobilitet genom enkel justering av ramen.
• Progress Armbågs skena kombinerar en smidbar metall ram vadderad med mjuk och hudvänligt material, som tillsammans gör att skenan fungerar som enmjuk och lätt skena på samma sätt som en väl-formad plastskena.
• En metallram medger en justering av hela området och lokalisering av armbågen från full extension till 90 ° flexion.Designad för främre konstruktion eller med mindre korrigeringar för bakre konstruktion.
• Omfattar 4 remmar med D-ring och kardborreband, som säkerställer att skenan konstrueras på rätt sätt och, för att upprätta en omvänd funktion av reducerad muskeltonus.
• Använd Olecranon Dynan med Progress TM att minska risken för tryckskada till armbågen.Olecranon Dynan är gjord av mjukt skum och vadderat med självhäftande material.Pediatrisk armbågsskena innehåller också en Pediatrisk Olecranon Dyna.
• Storleken kan du välja genom mätning av omkretsen av överarmens mitt.

Överarmens omkrets:
NC25653 Barn / Barn 14 till 18 cm
NC25650 Tonåring 18 till 23 cm
NC25651 Liten / Medium 23 till 33 cm
NC25652 Medium / Large 33 till 41 cm
NC25649 Universal Olecranon Pad

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
NC25649

Andra köpte även