999,00 kr. kvar till fri frakt

CanDo Wrist/Forearm Hand Exerciser

Det finns många bra produkter på marknaden som är utmärkta för att behandla dysfunktion i handled och underarm. CanDo® Wrist/Forearm Exerciser är ett skonsamt och effektivt alternativ för att hjälpa individer att uppnå sina respektive mål och förbättra sin övergripande fysiska funktionsförmåga. 

CanDo® handleds-och underarmstränare gör det möjligt att träna repetitiva funktionella rörelser för att rehabilitera handleder och underarmar. Använd den för att träna funktioner som flexion, extension, pronation, supination samt ulnar och radial deviation i hand och handled. 

Läs mer om det
CanDo Wrist/Forearm Exercise X-small
209,00 kr.
CanDo Wrist/Forearm Exercise Medium
465,00 kr.
CanDo Wrist/Forearm Exercise X-large
635,00 kr.
FRI FRAKT
CanDo Wrist/Forarm Exerciser Set (6)
1 269,00 kr.

Den är perfekt för patienter som precis har börjat rehabiliteringen eftersom det krävs så lite fysisk styrka för att använda den. Handtaget är avsett att användas med en CanDo® halvsfär för att få en fullständig upplevelse av rörelseomfånget. Handtagen kan blandas och matchas med olika halvsfärer. Ta ett handtag som passar din hand och skruva fast det i önskad halvsfär. De finns i olika färger och storlekar. Handtagen passar alla handstorlekar från barn till vuxna.

Detta träningsredskap fokuserar inte bara på rörelseomfång och styrka utan kan även användas för att öka stabiliteten i handleden och/eller underarmen. 

Som du kan se finns det många användningsområden för CanDo® Wrist/Forearm Exerciser. Denna produkt hjälper dig att skapa bra strategier och metoder för att hantera dina funktionsnedsättningar och hjälper till med att främja långsiktig egenvård/träning. 

För att uppnå det bästa och säkraste träning/rehabilitering bör du alltid rådgöra med din ergo- eller fysioterapeut innan du använder CanDo® Wrist/Forearm Exerciser.

Norton
Handla med sinnesfrid
100% säker shopping genom Norton
PEPPOL faktura