BOSU Original - Balanstränaren (Both Sides Up) från Fysia.se

BOSU Original -  Balanstränaren (Both Sides Up) från Fysia.se
BOSU Original -  Balanstränaren (Both Sides Up) från Fysia.se

2 935,00 kr

Tillgänglig
(1 styck)

från 69,00 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

BOSU-balanstränare - Original - Both Sides Up
I mer än 15 år har PROcare sålt BOSU:s till förmodligen de bästa priserna i Danmark!
BOSU (Both side Up) Originalet för kombination av bål-, balans- och konditionsträning.
En balanstränare du kan lita påPå en BOSU kan du sitta, ligga, gå, springa, springa, trampa, hoppa, jogga, hoppa och hoppa på ett ben.
Fysia.se (PROcare) introducerade BOSU på den danska marknaden redan 2003/4. På rekordtid blev den en stor succé för lagträning i gym, men även fysioterapeuter tog snabbt BOSU till sig och den används nu i stor utsträckning för rehabilitering.
Du kan dessutom använda BOSU som ett alternativ till en steppbräda, hoppa och springa på den som på en minitrampolin, luta på den som på en gungbräda, göra många av samma övningar som på den stora träningsbollen. Den har helt enkelt en mängd olika möjligheter att utmana postural kontroll, stabilitet, styrka, uthållighet och koordination för hela kroppen.
Du känner till balanstränaren från gymmetDu har förmodligen sett den välkända BOSU-balanstränaren på ditt lokala gym. Det finns en anledning till det. De är mycket funktionella och effektiva.
Oavsett om du arbetar i ett lugnt kontinuerligt tempo på din BOSU eller gör högintensiv konditionsträning utmanas din kropp ständigt i sin förmåga att koordinera och stabilisera.
Träning med BOSU ger en funktionell träning, vilket säkerställer att balans, koordination och uthållighet utmanas maximalt.
En BOSU från PROcare kan göra din vanliga träning rolig och annorlunda - den utmanar din koordination, styrka, stabilitet, funktionalitet, uthållighet, kondition, balans och inte minst ditt tålamod.
I mer än 10 år har BOSU - Original, varit det bästa träningsredskapet för allround-träning, som utmanar dig på praktiskt taget alla områden.
OBS! Många köper 2 stycken och använder dem samtidigt för att öka utmaningen.
Fördelar med BOSU-balanstränare:Lämplig för både ett lugnt kontinuerligt tempo och högintensiv konditionsträningUtmanar balans, koordination och uthållighetYpperlig funktionell träningHög kvalitetPump ingår
Specifikationer:Diameter på basen: 66,5 cmMått: 63 x 28 x 63 cm

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
10850-5
EAN
00033149108518
MPN / Lev varunummer
4000

Andra köpte även