Handträning

Återfå kraft och rörlighet i dina händerHandrehabilitering och handterapi är avgörande för att återfå styrka och rörlighet i händer och handleder efter skada eller operation.

Denna specialiserade terapiform fokuserar på att förbättra handens funktion och minska smärta.

Genom olika övningar och tekniker kan bland annat ergoterapeuter hjälpa patienter att återvinna greppstyrka, fingerrörlighet och finmotorik.

Läs mer

Detta är särskilt viktigt efter trauma som frakturer, ledskador eller sjukdomar som reumatoid artrit.

Handrehabilitering skräddarsys alltid för individuella behov.

Det kan inkludera övningar, massage, och användning av terapeutiska hjälpmedel som handtränings-bollar och terapilera.

Handterapi är inte bara avgörande för återhämtning, utan den kan även förbättra livskvaliteten och återvändandet till arbete och övriga vardagssysslor.

Tveka inte med att få hjälp med rehabilitering av dina händer, börja med handterapi för att återfå din handstyrka och autonomi.

Fysia.se är en av Sveriges främsta distributörer av flera ledande varumärken inom handrehabilitering och handterapi såsom; TOGU, ECOPUTTY, THERABAND, NORCO.

Vi har lång erfarenhet och därav mycket god kunskap när det kommer till försäljning av våra produkter och vi söker kontinuerligt efter nya och innovativa produkter på marknaden.

Alla varumärken och produkter vi säljer har testats och valts ut mycket noggrant och vi garanterar alltid högsta kvalitet!