-8%

MER INFORMATION

SKUET11
BrandEasytape
Længd4.5 m.
Bredd5 cm.
EAN8718469380046

Easytape 5cm x 4,5 m gul

Pris exkl. moms
1 Stk(8%)99,20 / Stk
12-23 Stk(16%)90,72 / stk
24+ Stk(24%)82,08 / stk
Vägl. utförsäljningspris exkl. moms 108,00 kr.
På lager
Till privatpersoner erbjuder vi i samarbete med Klarna fakturabetalning, delbetalning, kontokortbetalning samt direktbetalning.

EasyTape i gult är en av de mest använda färgerna ibland de elastiska tejperna. Köp EasyTape och förstå själv varför våra kunder kommer om och om igen.

Easy Tape® kan användas till smärtbehandling eftersom det hjälper till att lindra kropps belastning. Varje bit tejp kan bara användas en gång.
Rengör ytan du vill tejpa - justera bandet till det område som skall behandlas. Sätt bandet och tryckl lätt på området. Montera bandet i den riktning som känns mest bekväm.

Vill du använda EasyTape på mer komplexa kroppsdelar eller skador måste det utföras av en specialist / professionell (terapeut / läkare). Vid behandling av svår smärta - kontakta en läkare före förlust behandling. Om EasyTape ska användas under lång tid - kontakta en läkare.
Tejpen får inte användas på obehandlade sår.

Använd inte EasyTape om huden är mycket känslig.
Vid allergisk reaktion ska tejpen avlägsnas omedelbart.

Easytape® Terapi tejp är elastisk och drar ihop sig så snart den appliceras på huden. Detta orsakar en undertryckning (smärtlindring och lymfatisk dränering), myofascial kontroll (förbättrad lederhantering) och ökad stabilitet. Den förbättrar blodtillförseln och vävnadens vätsketransport (dränering) och leder därför till en snabbare återhämtning.

Mått: 5cm x 4,5m

Färg: Gul

• Finns i 12 färger

• Kan sträckas upp till 150%, vilket kommer nära hudens egna elasticitet.