Easytape 5cm x 4,5 m gul

118,00 SEK
129,00 SEK
EasyTape i gult är en av de mest använda färgerna ibland de elastiska tejperna. . Köp EasyTape och förstå själv varför våra kunder kommer om och om igen.
Vi skickar i morgon
Opnå rabat ved køb af flere
12-23 stk108,36 SEK st.Spar 16%
24+ stk98,04 SEK st.Spar 24%
Tillgänglig 37 styck
- Över 200.000 nöjda kunder
Prisgaranti +10% yderligere rabatSnabb leverans med:

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
ET11
EAN
8718469380046
Brand / varumærke
Easytape
Længd
4.5 m.
Bredd
5.0 cm.

Beskrivning

Easy Tape® kan användas till smärtbehandling eftersom det hjälper till att lindra kropps belastning. Varje bit tejp kan bara användas en gång.
Rengör ytan du vill tejpa - justera bandet till det område som skall behandlas. Sätt bandet och tryckl lätt på området. Montera bandet i den riktning som känns mest bekväm.

Vill du använda EasyTape på mer komplexa kroppsdelar eller skador måste det utföras av en specialist / professionell (terapeut / läkare). Vid behandling av svår smärta - kontakta en läkare före förlust behandling. Om EasyTape ska användas under lång tid - kontakta en läkare.
Tejpen får inte användas på obehandlade sår.

Använd inte EasyTape om huden är mycket känslig.
Vid allergisk reaktion ska tejpen avlägsnas omedelbart.

Easytape® Terapi tejp är elastisk och drar ihop sig så snart den appliceras på huden. Detta orsakar en undertryckning (smärtlindring och lymfatisk dränering), myofascial kontroll (förbättrad lederhantering) och ökad stabilitet. Den förbättrar blodtillförseln och vävnadens vätsketransport (dränering) och leder därför till en snabbare återhämtning.

Mått: 5cm x 4,5m

Färg: Gul

• Finns i 12 färger

• Kan sträckas upp till 150%, vilket kommer nära hudens egna elasticitet.