Utrustning

Fysia.se är en av Sveriges främsta distributörer av de mest kända kvalitetsmärken i branchen såsom; TheraBand, TOGU, EASYTAPE, URIAS, NORTHCOAST, EXACTA, HANDHELPER, PROFIGYMMAT, NORCO, JAMAR, LAFAYETTE INSTRUMENT, RELIEF PAK, EGGCERCIZER och TRENDY SPORT.

Läs mer

Vi erbjuder ett stort urval av hjälpmedel, träningsutrustning och tillbehör av professionell kvalitet från ledande tillverkare över hela världen, däribland ett mycket stort urval av rehabiliteringsutrustning och hjälpmedel (till bland annat ADL-träning).

Utforska ett brett utbud av högkvalitativ medicinsk utrustning som kan bidra till snabbare återhämtning och rehabilitering vare sig det är på sjukhuset, kliniken eller i träningslokalen.

Du finner likaså utrustning, hjälpmedel och redskap till motionären för effektiv och funktionell träning hemma eller till elitidrottaren som behöver extra mycket finess och utmaning.

Vi har både lång erfarenhet och gedigen kunskap när det kommer till försäljning av våra produkter och vi söker kontinuerligt efter nya och innovativa varumärken på marknaden.

Alla varumärken och produkter som vi säljer har testats och valts ut mycket noggrant, och vi garanterar alltid högsta kvalitet.