Armslinga - Mitella

Högkvalitativa armslingor (mitella) från NORCO och NORTHCOAST.

Armslingor, också kända som mitella, är oumbärliga hjälpmedel för personer med skador på armen; handleden, armbågen eller axeln.

Dessa slingor är designade för att ge stöd, avlastning och komfort för skadade, förlamade eller opererade armar, och de spelar en viktig roll i rehabiliteringsprocessen.

Läs mer
Axel / Övrearmbandage, Liten /Medium.
North Coast Hemi Stöd, Liten/Medium.
Artikelnr.: NC15999

Axel / Övrearmbandage, Liten /Medium.

1 825,00 kr

Axel- / övrearmbandage
North Coast Hemi Stöd, Medium/Large
Artikelnr.: NC16000

Axel- / övrearmbandage

1 825,00 kr

Stöd Slinga med klädsel på skuldra
C.V.A. Stöd Slinga, Liten/Medium.
Artikelnr.: NC16004-1

Stöd Slinga med klädsel på skuldra

415,00 kr

Standard Hemi Arm Slinga
Standard Hemi Arm Slinga
Artikelnr.: NC16006

Standard Hemi Arm Slinga

519,00 kr

Fördelar med armslingor:1. Stöd och stabilitet: Armslingor ger nödvändigt stöd och stabilitet för skadade armar, vilket minskar risken för ytterligare skada och främjar läkningsprocessen.

2. Avlastning: Genom att hålla armen i en bekväm och avlastad position minskar armslingor trycket på muskler och leder, vilket minskar smärta och obehag.

3. Rörlighet och rehabilitering: Armslingor möjliggör en begränsad rörelse av armen, vilket är avgörande för att påbörja rehabilitering efter en skada eller operation.

4. Komfort och passform: Moderna mitellor är tillverkade av bekväma och justerbara material som säkerställer en skräddarsydd passform och optimal komfort.

Armslingorna är anatomiskt konstruerad för bästa funktion och passform.

5. Mångsidig användning: Armslingor kan användas i olika situationer, från akuta skador till postoperativ återhämtning och rehabilitering.

Att använda en mitella kan underlätta vardagen för personer med skadade armar och möjliggöra en snabbare och smidigare återhämtning.

Utforska vårt sortiment av armslingor och upptäck hur de kan bidra till din hälsa och komfort vid skador och andra armrelaterade problem.