999,00 kr. kvar till fri frakt

Köpvillkor

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

När du handlar utrustning och produkter på www.fysia.se, handlar du med PROcare ApS - ett dansktägt familjeföretag som startades 1992. När du handlar hos oss accepterar våra villkor som du kan läsa nedan.

 

FRAKT

Fraktkostnader från 70 SEK och det är gratis frakt på beställningar över 999,-.

Alla beställningar skickas generellt med PostNord. Du får ett Track & Trace nummer som skickas till både e-postadress och giltigt mobiltelefonnummer, om det uppges när du gör en beställning på fysia.se.

 

RETUR AV VAROR

När du handlar hos fysia.se har du alltid 14 dagars full ångerrätt, jfr dansk lag. Observera dock att varan måste returneras i samma skick som du tog emot den. Observera också att du själv måste betala returfraktkostnaderna. Om du returnerar delar av en order som utlöst fri frakt och det totala beloppet då faller under gränsen för fri frakt, kommer frakten att dras av från beloppet för den returnerade varan/varorna. Vi återbetalar dina pengar när vi har tagit emot varan och kontrollerat att den är i rätt skick.

Du kan beställa en returetikett från fysia.se genom att kontakta vår kundtjänst på: info@fysia.se

Priset för denna tjänst är 79,75 SEK och kommer att dras av från det krediterade beloppet.

 

När du returnerar varan skall den skickas till:

 

PROcare ApS

Tjærebyvej 61

4000 Roskilde, Danmark

Danmark

MRK: Returpaket - ”ordernummer eller fakturanummer”

 

Bifoga ett meddelande med varan där du anger om du vill ha pengarna tillbaka eller byta till en annan vara. Ange även ditt ordernummer eller fakturanummer samt ett telefonnummer och en e-postadress där vi kan kontakta dig i tveksamma fall.

 

LEVERANS

Om inte annat anges på den enskilda varan är leveranstiden normalt 1-5 dagar.

 

BETALNING

Betalning kan ske med SWISH, VISA, MASTERCARD, MEASTRO, Trustly etc. via antingen SVEA by Payson eller QUICKPAY betalningsgateway. Betalningen sker alltid via en krypterad server genom en 3:e parts betalningsgateway och är lika säker som att använda sitt kreditkort i mataffären. Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms.

 

JURISDIKTION OCH LAGVAL

Alla tvister mellan köparen och PROcare ApS - inklusive tolkningen av PROcare ApS villkor - skall avgöras av Sø- og Handelsretten i Köpenhamn i enlighet med dansk lag och med danska som giltigt språk.

 

version 1.0 - 2024/5A

Norton
Handla med sinnesfrid
100% säker shopping genom Norton
PEPPOL faktura