Dr. Winkler 14cm handtränare

91 Omdömen

Dr. Winkler 14cm handtränare
Dr. Winkler 14cm handtränare

165,00 kr

Finns i lager
(+100 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Dr. Winkler 14 cm handtränare av bästa kvalitet

Denna handtränare är lite mindre (14 cm), du bör därför överväga detta träningsredskap om du har små och nätta händer. På så sätt får du den bästa upplevelsen och det bästa resultatet med handtränaren.

Dr. Winkler är rehabiliteringsverktyget för enklare handövningar till att öka styrka och rörlighet. Dr. Winkler's handtränare är uppblåsbar till en storlek som passar din hand.

Effektiv rehabilitering av händer och fingrar

Handtränaren från Dr. Winkler är ett genialt rehabiliteringsverktyg till lättare styrketräning av händerna och för att öka rörligheten. Detta gäller särskilt om du har förlorat kraften i dina händer. Här kan detta smarta träningsverktyg vara effektivt för att stärka fingrar, händer och till dels handleder.

  • Kompakt
  • Bra kvalitet
  • Extremt populär
  • Liten modell (14 cm) och en stor modell (16 cm)
  • Effektiv träning av fingrar och händer

Öka styrkan i fingrar och händer

Den tyska handtränaren kan hjälpa med att öka eller behålla den styrka du har i fingrar och händer. Gör detta genom att träna enligt instruktioner.

Handtränaren fungerar så att det finns 2 luftkammare där luft kan blåsas in. På så sätt kan du lätt justera hårdheten själv.

Mer luft i handtränaren skapar mer motstånd och mindre luft ger dig ett lägre motstånd.

Dr Winkler "The Pillow" pressas med den ena handen så att luften flyttas från en kammare till en annan. Luften pressas sedan tillbaka med motsatt hand.

Blås upp handtränaren till en storlek som passar handen.

Bra för resor

Denna populära handtränare är mycket fördelaktig att ha med sig på språng. När du har släppt ut luften, tar den inte mycket plats !Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
DR14
EAN
4021606931006
MPN / Lev varunummer
931

Andra köpte även