Dr. Winkler 16cm, uppblåsbar handtränare.

122 Omdömen

Dr. Winkler 16cm, uppblåsbar handtränare.
Dr. Winkler 16cm, uppblåsbar handtränare.

165,00 kr

Finns i lager
(+100 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Dr. Winkler 16 cm, handtränare av bästa kvalitet

Denna handtränare är större (16 cm), du bör välja detta träningsredskap om du har lite större händer. På så sätt får du den bästa upplevelsen och det bästa resultatet med handtränaren.

Dr. Winkler är rehabiliteringsverktyget för enklare handövningar till att bibehålla/öka styrka och rörlighet. Dr. Winkler's handtränare är uppblåsbar till en storlek som passar din hand.

Effektiv rehabilitering av händer och fingrar

Handtränaren från Dr. Winkler är ett genialt rehabiliteringsverktyg till lättare styrketräning av händerna och för att bibehålla/öka rörligheten. Detta gäller särskilt om du har förlorat kraften i dina händer. Här kan detta smarta träningsverktyg vara effektivt för att stärka fingrar, händer och till och med handleder.

  • Kompakt och lätt att ta med
  • Bra kvalitet
  • Extremt populär
  • En stor modell (16 cm) och en liten modell (14 cm)
  • Effektiv träning av fingrar och händer

Öka styrkan i fingrar och händer

Den tyska handtränaren kan hjälpa med att öka eller behålla den styrka du har i fingrar och händer. Gör detta genom att träna enligt instruktioner.

Handtränaren fungerar så att det finns 2 luftkammare där luft kan blåsas in. På så sätt kan du lätt justera hårdheten själv.

Mer luft i handtränaren skapar mer motstånd och mindre luft ger dig ett lägre motstånd.

Dr Winkler "The Pillow" pressas med den ena handen så att luften flyttas från en kammare till en annan. Luften pressas sedan tillbaka med motsatt hand.

Blås upp handtränaren till en storlek som passar handen.

Bra för resor

Denna populära handtränare är mycket fördelaktig att ha med sig på språng. När du har släppt ut luften, tar den inte mycket plats !

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
DR16
EAN
4021606930009
MPN / Lev varunummer
930

Andra köpte även