999,00 kr. kvar till fri frakt

TOGU Premium ABS Bollar

TOGU Powerball® Premium ABS® är en luftfylld och punkteringsfri träningsboll. Materialet är luktfritt och mycket hållbart kan klara en belastning på upp till 1000 kg, med en ABS-garanti (Anti-Burst) på upp till 170 kg. Produkten är dessutom fri från latex, ftalater, tungmetaller och består av 100% återvinningsbar crylon-plast.

 

Läs mer om det
TOGU Powerball Premium ABS 55cm Silver
569,00 kr.
1 i lager

Vad kan du använda bollen till?

Ett fantastisk träningsredskap som framför allt stärker buk-, rygg- och bålmuskulaturen genom säker, effektiv och dynamisk rygg- och stabilitetsträning. Du kan till exempel använda bollen istället för en stol. Genom att sitta upprätt på bollen aktiverar du bäcken-, buk- och ryggmuskulatur, vilket förbättrar din posturala kontroll och kroppshållning. 

Bollen är ypperlig att använda till balans- och koordinationsövningar i samband med rehabilitering eller till funktionellträning. 

Hur använder du bollen?

När du sitter på bollen intar du automatiskt en upprätt hållning för att kunna hålla balansen. På så sätt stimuleras bäckenbotten-, mag- och ryggmusklerna om och om igen för att balansera kroppen. Instruktioner med konkreta övningsförslag finns i produktförpackningen.

Säkerhet i fokus

Vid skador orsakade vassa kanter, nålar, glassplitter, saxar etc. förhindrar bollens material att den plötsligt rivs upp, i stället sipprar luften långsamt ut genom hålet. Eftersom bollen inte kan punkteras abrupt, undviker man eventuella fallskador

Anti-burst-materialets egenskaper

På grund av det speciella anti-burst-materialet kan bollens form förändras under användning. Detta påverkar inte effekten när man sitter eller rörelsen under övningar. Den avgörande faktorn är bollens dynamik och säkerhetssystem, inte dess cirkulära natur. Ungefär tio minuter efter att du har avslutat din träning med ABS®-bollen återfår den sin runda form tack vare materialets återställnings förmåga.

Investera i din hälsa och ditt välbefinnande med detta smarta och effektiva träningsredskap och köp din egen träningsboll på fysia.se.

TOGU Powerball Premium ABS träningsboll tillverkas i Tyskland enligt gällande EU-standarder.

 

 

Norton
Handla med sinnesfrid
100% säker shopping genom Norton
PEPPOL faktura