Anatomisk modell av hand och underarm

Anatomisk modell av hand och underarm

1 679,00 kr

Finns i lager
(1 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar redan idag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Anatomisk modell av hand och underarm - Erler Zimmer

Den anatomiska modellen av handen och underarmen är ett viktigt verktyg för vårdpersonal som vill fördjupa sig i studier av handens och underarmens komplexa anatomiska struktur. Modellen ger en detaljerad avbildning av skelettet, vilket gör den idealisk för undervisning, patientutbildning och som en resurs för vårdpersonal som vill förbättra sina anatomiska kunskaper.

Fördelar och egenskaper:

  • Verklighetstrogen anatomisk modell främjar inlärning och förståelse
  • Stödjer förståelsen av kirurgiska och terapeutiska ingrepp
  • Denna modell är utformad för att främja en djupare förståelse av de anatomiska och fysiologiska aspekterna av handen och underarmen.
  • En konkret avbild av hand och underarm, hjälper studenter och vårdpersonal att visualisera de inre mekanismer som stödjer handens funktion.

Användning i klinisk praxis och utbildning

Modellen är en ovärderlig resurs för både nybörjare och erfarna utövare inom medicin, fysioterapi, arbetsterapi och andra hälso-relaterade områden. Den stöder en praktisk/visuell inlärning och kan användas för att demonstrera anatomiska principer i realtid, vilket förstärker inlärning och förståelse.

Användbar i patientrådgivning

Genom att använda denna modell i patientkommunikationen kan vårdpersonal tydligt visa varför specifika behandlingar är nödvändiga och hur de kommer att påverka patienten. Detta kan förbättra patientens följsamhet, förståelse och förtroende för behandlingsplanen, vilket är avgörande för ett lyckat behandlingsresultat.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
EZ-6008
MPN / Lev varunummer
6008

Andra köpte även