Träningsband 2,5 m från TheraBand, gult, rött, grönt - 3 st.

Bästa priset!
Träningsband 2,5 m från TheraBand, gult, rött, grönt - 3 st.
Träningsband 2,5 m från TheraBand, gult, rött, grönt - 3 st.
Träningsband 2,5 m från TheraBand, gult, rött, grönt - 3 st.

279,75 kr

Finns i lager
(20 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Träningsband 2,5 m från TheraBand, gult, rött, grönt - 3 stycken

Svårighetsgrad: Mycket lätt till medium

Gult: Mycket lätt

Rött: Lätt

Grönt: Medel

Träningsgummiband från TheraBand har en exceptionell förmåga att sträcka sig proportionerligt upp till 500% av sin ursprungliga längd. Under träning och rehabilitering med gummiband arbetar man vanligtvis inom intervallet 0 till 200 procents förlängning av träningsbandet.

Motståndsnivåer: Träningsbandet är kategoriserat efter färgkoder som indikerar bandets motstånd. Det skiljer 25% mellan varje motståndsnivå, vilket gör det möjligt att anpassa träningen efter fysisk förmåga och att gradvis öka intensiteten efter behov.

Träna överallt: Träningsbanden är lätta och bärbara, vilket gör det möjligt att träna nästan var som helst. Du kan enkelt integrera dem i din hemträning, på kontoret eller ta med dem när du är ute och reser.

Rehabilitering: Gummibanden är skräddarsydda för rehabiliteringsövningar, eftersom de kan anpassas efter individuella behov och förmågor.

Styrka, flexibilitet och rörlighet: Träning med gummiband främjar utvecklingen av styrka, flexibilitet och rörlighet. De tillåter fullt rörelseomfång och engagerar flera muskelgrupper samtidigt. Gummibanden används också för att träna stabilitet, balans och koordination och kan med fördel kombineras med andra träningsredskap.

Progressiv träning: Färgkodade motståndsnivåer möjliggör en gradvis progression i din träning. Progressiv träning gör det betydligt enklare att observera, mäta och förbättra din styrka och uthållighet över tid.

TheraBand handtag eller dörrankare: Önskar du fler möjligheter och variationer i din motståndsträning, så kan vi rekommendera att du provar TheraBand dörrankare och handtag. Handtagen gör det möjligt att utöka antalet övningar som kan utföras med motståndsbanden. De möjliggör flera övningar för både över- och underkropp. TheraBand’s dörrankare hjälper dig att fästa ditt träningsgummiband i dörren på ett smidigt och säkert sätt. Du kan köpa handtag, dörrankare och andra tillbehör på fysia.se.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
90530
Længd
2.5 m.

Andra köpte även