Träningsband från TheraBand på 2,5 meter - Grönt, blått, svart - 3 st.

Bästa priset!
Träningsband från TheraBand på 2,5 meter - Grönt, blått, svart - 3 st.
Träningsband från TheraBand på 2,5 meter - Grönt, blått, svart - 3 st.

419,75 kr

Finns i lager
(18 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Paketerbjudande - Träningsband från TheraBand på 2,5 meter - Grönt, blått, svart - 3 st.

Svårighetsgrad: Grönt; Medel – Blått; Över medel – Svart; Hårt

Motståndsnivåer: Träningsbanden varierar i färg och motståndsnivåer, vilket gör det enkelt att anpassa träningen och gradvis intensifiera övningarna.

Förbättrad flexibilitet och rörlighet: Träning med gummiband ökar styrka flexibilitet och rörlighet genom att involvera flera muskelgrupper samtidigt som det möjliggör träning i hela rörelseomfånget.

Skonsam rehabilitering: Passar för rehabiliteringsövningar med lätt motstånd och kan anpassas efter individuella behov och fysiska begränsningar. Träna var som helst: Lätt och portabel, perfekt för träning hemma, på kontoret eller när du är på språng.

Gradvis starkare med färgkoder: Färgkodade motståndsnivåer möjliggör en gradvis styrkeökning, vilket gör det lätt att observera och förbättra din styrka och uthållighet över tid. Träningsgummibandet kan förlängas upp till 500% av sin ursprungliga längd. Under träning och rehabilitering sträcker man vanligtvis bandet 0 till 200% av sin längd. Färgkodade nivåer indikerar olika motstånd, med en förändring av 25% mellan varje svårighetsgrad.

Handtag och dörrankare: Köp och montera TheraBand dörrankare eller handtag på gummibandet för mångsidigare träning. Därigenom förvandlar du snabbt ditt hem eller kontor till en funktionell träningsmiljö.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
90532

Andra köpte även