Modell av handens anatomiska struktur

Modell av handens anatomiska struktur
Modell av handens anatomiska struktur

3 915,00 kr

Finns i lager
(2 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Modell av handens anatomiska struktur

Handens anatomiska strukturmodell är ett oumbärligt hjälpmedel för vårdpersonal som vill få en djupgående förståelse för handens komplexa anatomi. Modellen visar muskler, senor, nerver och ben i detalj, vilket gör den idealisk i både utbildningssyften och som en referens i kliniska sammanhang. Modellens noggrannhet och detaljrikedom gör den till en värdefull resurs för studenter, lärare och yrkesverksamma inom alla delar av hälso- och sjukvården.

Fördelar och egenskaper:

  • Exakt anatomisk representation ökar förståelsen
  • Visualiserar handens inre strukturer i detalj
  • Stödjer djupgående studier av handens funktioner

Genom att främja en visuell och taktil inlärningsupplevelse hjälper denna modell till att öka förståelsen för handens anatomiska strukturer och deras funktionella samband. Denna kunskap är särskilt viktigt för att förstå olika medicinska tillstånd och behandlingar, inklusive kirurgi, rehabilitering och arbetsterapi.

Tillämpning inom medicinsk utbildning och patientkommunikation

Denna anatomiska modell av handen är ett utmärkt undervisningsverktyg och kan även användas för att förklara komplexa tillstånd för patienter. Genom att erbjuda en detaljerad visuell representation kan vårdpersonal mer effektivt förmedla diagnoser, behandlingsalternativ och rehabiliteringsförlopp till patienterna, vilket främjar bättre förståelse och samarbete under behandlingsprocessen.

Betydelsen för vårdpersonal

Modellens noggrannhet och detaljrikedom gör den till ett viktigt hjälpmedel för en rad olika yrkesgrupper inom sjukvården, f.ex. ortopeder, kirurger, fysioterapeuter och ergoterapeuter. Demonstrationer med hjälp av modellen bidrar till en djupare förståelse av handens anatomi, vilket är avgörande för korrekt diagnos, en effektiv behandling och framgångsrika rehabiliteringsstrategier.

Denna modell av en mänsklig hand i naturlig storlek visar anatomin i detalj. Den representerar alla viktiga strukturer som muskler, senor, ligament, ben och nerver. Modellen kan inte dissekeras och kan tas bort från stativet.

Specifikationer:

Storlek: 14 x 24 x 4 cm

Vikt: 0,6 kg

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
EZ-M260
MPN / Lev varunummer
M260

Andra köpte även