Yogakloss

Våra Yogaklossar/yogablocks har utvecklas i samarbete med instruktören Lucia Nirmala Schmidt, som är grundare av Yoga Skolan BODY + MIND + SPIRIT beläget i Zürich, Schweiz.

Yogablocket är ett mångsidigt hjälpmedel för såväl nybörjare som erfarna utövare av yoga.

Yogaklossen är ett användbart redskap för att förbättra kroppshållningen i och själva utförandet av olika yogaövningar genom att ge extra stöd, stabilitet och rätt justering under utövandet.

Läs mer
Spara till 10%
Trendy Sport - Yogablock i antracitgrå - 23x15x7,5cm

(156)

Yoga Block, 23x15x7,5cm, Antracit
Artikelnr.: T9011A

Trendy Sport - Yogablock i antracitgrå - 23x15x7,5cm

115,00 kr

Spara till 10%
Yoga Block 23x15x7,5cm Blå

(63)

Yoga Block, 23 x 15 x 7,5 cm, Blå
Artikelnr.: T9011B

Yoga Block 23x15x7,5cm Blå

115,00 kr

Användarvänlig: en yogakloss är ypperlig att använda för personer som just har börjat med yoga, eftersom det hjälper till att minska ansträngningen och stimulerar korrekt utförande av övningar.

Avancerad användning: Även erfarna yogautövare kan dra nytta av detta redskap genom att använda det för att förbättra sin kroppshållning i mer avancerade och utmanande övningar.

Mångsidig: Oavsett om det handlar om att öka rörligheten, stärka musklerna eller förbättra balansen, kan detta yogablock vara ett värdefullt hjälpmedel till yogapraktiken.

Sammanfattningsvis är Yogaklossen en allsidig produkt som är utformad för att stödja yogautövare på alla nivåer.

Vi importerar direkt från huvud leverantören i Tyskland och erbjuder kvalitetsprodukter till alla former av yoga och till ett bra pris.