TOGU Dynair sitt kil 35x34 cm Svart

547,00 SEK
615,00 SEK
Vår bästa sittkudde för stora barn och vuxna i svart. TOGU Dynair sittkil ger din befintliga stol en ergonomisk uppdatering.
Vi skicker idag
Få upp till 15 % på ditt köp
4+ stk522,75 SEK st.Spar 15%
Mer än 100 stycken i lager
- Över 200.000 nöjda kunder
Prisgaranti +10% yderligere rabatSnabb leverans med:

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
400345
EAN
4006226020750
Brand / varumærke
TOGU

Beskrivning

TOGU Dynair sittkil med ergonomiskt korrekt design som ger en "levande" effekt, liknandeden stora träningsbollen.TOGU Dynair sittkil är praktiskt och enkelt att placera på din nuvarande stol, vilket omedelbart stimulerar rätt sittställning och ständigt skapar aktivitet kring musklerna vid ryggraden.
TOGU Dynair sittkil är den populära sitsens kudde fylld med luft.TOGU Dynair är det ergonomiska valet på arbetsplatsen eller du som arbetar hemifrån och vill uppgradera din stol.TOGU Dynair sittkil är gjorda av ftalatfritt Ruton-gummi med luftfyllt utrymme inuti.Båda sidorna kan användas för att sitta på.Ena sidan har små massageknoppar, och den andra är platt.Den kan tvättas och är därför extremt hygienisk.
Köp ditt Dynair sätehölje med oss ​​idag och få den levererad direkt till din dörr.När du beställer en större mängd, vänligen kontakta oss!
OBS!För alla Dynair-prpodukter, levereras en liten pump, som du kan använda för att enkelt justera mängden luft i dynan.